Evenimente private

Evenimentele private din viața noastră sunt momente unice și pentru a deveni memorabile au nevoie de o petrecere spectaculoasă, desfășurată într-un cadru deosebit. Un ingredient de succes în organizarea unui eveniment reușit constă și în echipa dedicată, mereu atentă la cerințele dumneavoastră. Indiferent că este vorba de reuniuni intime, de mici aniversări sau de evenimente extrem de importante precum nunta sau botezul, echipa noastră de profesioniști vă va oferi cele mai bune soluții.

Salonul nostru dedicat evenimentelor private are o capacitate de 90 de persoane, iar decorul minimalist și versatil, diversitatea meniurilor, calitatea preparatelor și servirea ireproșabilă ne recomandă ca fiind gazda ideală. Salonul dispune de lumină naturală și de sistem de climatizare performant, iar în imediata apropiere sunt amenajate două terase, ideale pentru momentele de relaxare în aer liber.
Servirea meniurilor se poate face în modul clasic sau sub forma de bufet, iar specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți preparatele ideale în funcție de preferințele dumneavoastră și în funcție de specificul fiecărui eveniment.

restaurant nunta

Restaurant nuntă Suceava

60-70 pers. 1 salon

Știm că timpul dumneavoastră este prețios și, din acest motiv, echipa noastră de specialiști va fi alături de dumneavoastră în organizarea evenimentului perfect.

Cere ofertă
Descriere

În fiecare an organizăm zeci de evenimente cu cerințe și dorințe diferite. Tocmai de aceea știm de fiecare dată cum să-i dăm evenimentului tău importanța și strălucirea pe care o aștepți. Cu prețuri atractive și personal specializat și dedicat, îți putem oferi experiența dorită, fără să ai bătăi de cap cu organizarea.

Alege MyBistro Suceava, pentru satisfacția de a fi parte dintr-un eveniment desăvârșit. În completare, mai oferim:

  • gratuit 1 cameră deluxe pentru miri în seara evenimentului (mic dejun inclus),
  • tarife preferențiale pentru serviciile de cazare ale invitaților,
  • meniuri speciale pentru copii,
  • parcare gratuită (în limita locurilor disponibile)
Beneficii

Ambient

Designul modern, în nuanțe elegante de alb, negru și argintiu, lumina naturală și ieșirile spre cele două terase ale hotelului pun restaurantul nostru le lista sălilor de nuntă din Suceava.

Echipa

Înțelegem perfect că evenimentul dumneavoastră reprezintă o ocazie unică în viață, iar flexibilitatea și atenția la detalii ne face să fim alegerea sigură pentru organizarea nunții dumneavoastră.

Meniu

Echipa noastră vă va sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru alegerea meniului. Suntem deschiși oricăror sugestii și garantăm gustul desăvârșit și calitatea preparatelor.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Suceava

60-70 pers. 1 salon

Organizăm petreceri aniversare inedite, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, și ținem cont de ideile dumneavoastră pentru a crea împreună o petrecere memorabilă. Avem cele mai bune oferte indiferent că vă doriți o petrecere elegantă, într-un cadru festiv, sau o petrecere relaxantă, între prieteni.

Cere ofertă
Descriere

Alături de noi puteți sărbători o zi de naștere, un banchet, o petrecere de majorat sau orice alt eveniment important. Avem experiența necesară pentru a contura împreună evenimentul perfect și pentru a pune în aplicare toate dorințele dumneavoastră. Salonul nostru are o suprafață de 130 de metri pătrați și este potrivit pentru organizarea unor petreceri cu până la 80 de persoane. Salonul este situat la parterul hotelului, iar intrarea se face direct din parcare. 

Meniul poate fi personalizat în funcție de cerințe și poate fi servit sub forma clasică sau sub forma unui bufet.

Beneficii

Tematică

Colaboratorii noștri de încredere vă stau la dispoziție pentru decorațiuni inedite pentru realizarea tematicii dorite.

Adaptabilitate

Ne dorim clienți fericiți și petreceri reușite, astfel că suntem mereu deschiși ideilor venite din partea dumneavoastră. Împreună putem amenaja salonul în funcție de cerințele dumneavoastră și putem personaliza meniul astfel încât petrecerea să se ridice la nivelul așteptărilor. 

Preferințe

Vă punem la dispoziție o serie de meniuri pentru toate gusturile, cu specialități delicioase din bucătăria autohtonă, dar și din bucătăria internațională. Meniul de băuturi aduce diversitate și culoare, iar cocktail-urile sunt nelipsite oricărei distracții.

restaurant botez

Restaurant botez Suceava

70 pers. 1 salon

Hotelul Continental vă pune la dispoziție un restaurant de botez în Suceava cu o suprafață de 130 de metri pătrați, ideal pentru evenimente cu până la 80 de invitați.

Cere ofertă
Descriere

Salonul este poziționat la parterul hotelului, astfel că intrarea se poate face direct din parcare. Salonul este luminos, beneficiază de un sistem de climatizare modern și oferă ieșire spre ambele terase ale restaurantului.
Numeroasele evenimente organizate până acum ne-au pus în contact cu furnizori de încredere pentru serviciile complementare.

Astfel, vă putem recomanda DJ-ul potrivit, sonorizarea și lumini ambientale, decorațiuni inedite,candy bar, dar și animatori pentru cei mici.

În completare, mai oferim:

  • gratuit 1 cameră deluxe pentru părinți în seara evenimentului (mic dejun inclus),
  • tarife preferențiale pentru serviciile de cazare ale invitaților,
  • meniuri speciale pentru copii,
  • parcare gratuită (în limita locurilor disponibile)
Beneficii

Eleganță

Restaurantul de botez din Suceava are un design elegant, iar pentru aranjamente colaborăm cu cei mai buni profesioniști, care vor face ca atmosfera să fie plină de bucurie și de culoare.

Organizare

Echipa noastră de profesioniști va prelua toate grijile organizării evenimentului și va garanta o servire ireproșabilă. Dumneavoastră trebuie doar să vă bucurați de petrecere. 

Bunătăți

Experiența noastră este garanția unor preparate delicioase, gătite cu pasiune și cu ingrediente proaspete. Meniul poate conține bucate din bucătăria tradițională sau preparate internaționale și poate fi servit în mod clasic sau sub forma unui bufet suedez.