sali conferinta

Săli de conferință Suceava

Hotel MyContinental Suceava vă pune la dispoziție un centru de conferințe complex pentru organizarea oricărui tip de eveniment corporate. Cele patru săli de conferințe, cu o capacitate ce variază între 20 și 140 de persoane, se pretează întâlnirilor de afaceri, ședințelor, interviurilor, conferințelor de presă, cursurilor de pregătire profesională, training-urilor, seminariilor, lansărilor sau prezentărilor de produse, conferințelor sau simpozioanelor. 

Trei dintre cele patru săli beneficiază de lumină naturală, iar printre dotările oferite menționăm internet de mare viteză prin tehnologia WiFi, sistem de climatizare, echipament audio-video, flipchart și materiale consumabile. La cerere, putem asigura un sistem de traducere simultană, echipament IT sau servicii de secretariat.

Săli de conferință Suceava

Theatre

Classroom

U-shape

Boardroom

Reception

m2

Hora120140162
Balada402020204047
Rapsodia302020204050
Doina403232325053

Sala Hora

Sala Hora a fost recent renovată, are o suprafață de 162 de metri pătrați, iar în configurația Theatre dispune de o capacitate maximă de 120 de persoane. De altfel, aceasta este și cea mai mare sală de conferințe din centrul orașului Suceava.

Sala este poziționată la demisol, este dotată cu sistem de climatizare, internet WiFi de mare viteză, videoproiector și ecran de proiecție, iar accesul se face direct din parcarea hotelului. În plus, pentru recepția invitaților, sala beneficiază de un foyer elegant și de o zonă special amenajată pentru coffee break.

Această sală este recomandată pentru conferințe, congrese, simpozioane, prezentări și lansări de produse.

Sala Balada

Sala Balada are o suprafață de 47 de metri pătrați și poate găzdui până la 40 de persoane. Design-ul elegant recomandă această sală pentru seminarii, training-uri, conferințe de presă, cursuri de pregătire profesională, dar și pentru reuniuni sau întâlniri discrete.

Sala este poziționată la parterul hotelului, beneficiază de lumină naturală și este dotată cu aer condiționat și internet WiFi. Sala Balada are și o terasă cu o capacitate de 20 persoane unde se pot organiza pauzele de cafea sau pauzele de prânz, sub forma unui bufet suedez de tip finger food.

Sala Rapsodia

Recent renovată, sala Rapsodia are o capacitate de 40 de persoane și o suprafață de 50 de metri pătrați. Sala este situată la parter, în apropierea recepției, dispune de aer condiționat și beneficiază de lumină naturală. Printre dotările acestei săli se numără internetul WiFi, dar și echipamentul de proiecție.

Sala este recomandată pentru evenimente de mărime medie, așa cum sunt prezentările, seminariile, atelierele de lucru sau cursurile de pregătire profesională.

Sala Doina

Cu un design elegant și cu o suprafață de 53 de metri pătrați, sala Doina poate acomoda până la 50 de persoane.

Sala este poziționată la parterul hotelului, beneficiază de lumină naturală și de lumină artificială LED și este dotată cu sistem de climatizare, internet WiFi, proiector și video proiector. De asemenea, sala Doina beneficiază de o zonă special amenajată pentru coffee break. 

Sala Doina este recomandată pentru prezentări, seminarii, training-uri și cursuri de pregătire profesională.