Restaurante

Când stați la MyContinental, călătoriți în liniște, iar noi ne ocupăm de pofta dumneavoastră de mâncare. Vă invităm la restaurantul MyBistro pentru a face cunoștință cu bucătăria tradițională bucovineană.

restaurant

Restaurant în Suceava

Restaurant Continental Suceava este restaurantul în care găsești preparate gustoase, românești. În mâncare se regăsesc tradițiile și rădăcinile noastre gastronomice: în ciorba rădăuțeană dreasă cu smântână locală, în hribii cu mămăliguță, în tochitura bucovineană cu murături de casă, sau în papanașii cu dulceață de afine.

Veți regăsi în preparatele noastre, gustul neaoș al bucatelor bucovinene. Pe lângă cele tradiționale, vei regăsi și hamburgeri gustoși sau paste delicioase, asezonate cu brânzeturi rafinate. Asociați preparatele cu un vin românesc și veți înțelege ce-i face pe români să se bucure de viață.

Vezi meniul

hotel bar

Hotel bar

În barul de zi atmosfera este intimă si caldă, iar vara ai o terasă, chiar la ieșirea din bar. Iți propunem o bere rece locală, cu tradiție; recomandăm consumul responsabil de țuică de prune Bădăcin, sau palica de cireșe Zetea. Și dacă ești un iubitor al băuturilor răcoritoare, frappe-ul și băuturile din cafea sau ceai, sunt mereu binevenite atât înăuntru, cât și pe terasa privată